top of page

HVAD ER

FEDTFRYSNING?

Selv om du lever sundt og dyrker motion, kan der være genstridige deller (fedtdepoter), som bliver siddende på din krop. Dem kan Shapecare hjælpe dig af med ved hjælp af fedtfrysning.

Shapecare har den nyeste model LipoContrast, som er efterfølgeren til Lipocryo. Lipocryolysis er en ny metode, hvor man ved nedkøling af fedtvæv starter en naturlig nedbrydning af fedtceller. Fedtfrysningen virker på ca. 50% efter 1. behandling og på ca. 90% efter 2 behandlinger samme sted. Behandlingen er smertefri og du slipper for operation.

Nedbrydningen sker over flere uger, og typisk kan resultatet ses allerede efter 1 måned. Metoden er ufarlig, og hud, nerver og muskler bliver ikke beskadiget af behandlingen. Metoden er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA. Produktet er CE-mærket og godkendt som medicinsk udstyr i EU.

Metoden med varme, kulde og varme igen har LipoContrast taget patent på.

Ved gentagne behandlinger på det samme sted kan helt op til 50% af fedtdepotet forsvinde.

Behandlingsområderne kan være: Talje, øvre/nedre mave, øvre ryg, lår, hofter, baller, knæ, arme og bryster på mænd (se billede med områder).

Vær opmærksom på at behandlingen ikke er en slankekur!

Et behandlingsforløb ser således ud GRATIS forundersøgelse: Her afgør jeg, om du er egnet til behandling.

 

Selve behandlingen

Behandlingen starter med, at du vejes og måles på det område, der skal behandles.

 

Området, der skal behandles, smøres med allergivenlig gel.
Dellen suges ind i et stort mundstykke (minder lidt om en støvsuger). Huden varmes op i 15 minutter, herefter nedkøles den til 3 grader i 30 minutter, og varmes så op igen i 15 minutter, inden behandlingen afsluttes. 

 

En behandling/påsætning tager ca. 60 minutter. Et stort fedtdepot på maven kræver f.eks. 3 behandlinger/påsætninger og tager 3 timer.

Gratis kontrolundersøgelse efter ca. 30 dage. Her vil du blive målt og vejet. Ønsker du behandlingen gentaget for større effekt, aftales dette. Afhængig af fedtvævstykkelse og hvor stor reduktion der ønskes, skal der behandles mellem 1-3 gange. Der skal gå mindst 30 dage imellem behandlingerne.

LCshape (lille mundstykke)

 

Ved fedtreduktion på hage, fedtpukler i nakke og andre mindre uønskede fedtdepoter bruges et såkaldt LCshape. Det er simpelthen et mindre mundstykke.

 

bottom of page